Neem contact op


Geef je mening over Zorg door Suzanne

Wilt u een ervaring delen zodat bezoekers deze kunnen lezen? Schrijf dan een bericht voor mij, ik zal deze beoordelen en plaatsen op de website.

Begin met het schrijven van een referentie

 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
- Uw bericht is pas zichtbaar in het gastenboek nadat het beoordeeld is.
6 berichten.
Esther Schenning-Tomassen Esther Schenning-Tomassen heeft geschreven op 25 oktober 2021 om 08:18:
Suzanne voelt feilloos aan hoe de patiënt en naasten zich voelen en kan daardoor precies op het juiste moment de juiste dingen zeggen en anticiperen op de situatie. En dat heeft ze ook gedaan toen onze vader in de hospice lag: ze was voor ons een grote steun waardoor alles goed is verlopen. Nogmaals heel erg bedankt Suzanne namens ons allen.
Jara Bloem Jara Bloem uit Didam heeft geschreven op 26 juni 2021 om 08:52:
Tijdens mijn minor palliatieve zorg heb ik stage gelopen op de palliatieve unit waar Suzanne werkzaam is. Suzanne was mijn stagebegeleidster. Zij heeft mij tijdens deze stageperiode goed ondersteund en mij het vertrouwen gegeven op de afdeling. Verder is Suzanne een gedreven en open verpleegkundige met het hart op de juiste plaats.
Hilda De jong Hilda De jong uit Doetinchem heeft geschreven op 28 februari 2021 om 17:05:
Suzanne is een zeer betrokken collega, met humor en inzicht weet zij vaak net de juiste snaar te raken. Hoop op een langdurige samenwerking.
Patrick Patrick uit Doetinchem heeft geschreven op 28 februari 2021 om 14:15:
Suzanne kwam bij ons binnen en het voelde meteen goed. Naast dat de ontzettend veel kennis heeft op het vlak van de palliatieve zorg, is ze heel warm, open en echt betrokken. Ze heeft er voor gezorgd, door precies de goede dingen te zeggen op het juiste moment, dat we een heel goed afscheid hebben kunnen hebben. Heel heftig maar ik zal haar daar eeuwig dankbaar voor zijn. Patrick oud
Patrick oud Patrick oud uit Doetinchem heeft geschreven op 20 januari 2021 om 14:59:
10-01-2021 is mijn lieve vrouw helaas veel te vroeg gestorven. Suzanne voelde voor ons vanaf het 1ste moment heel goed, vertrouwd en fijn. Door haar kennis en inlevingsvermogen wist ze op precies de goede momenten, de goede dingen te zeggen en te handelen. Daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Tnx suzanne xxx Patrick
Erna Smit Erna Smit uit Zelhem heeft geschreven op 11 november 2020 om 18:29:
Suzanne zorgt met passie voor haar mensen. Heeft oog en een luisterend oor voor haar medemens. Zij heeft net dat beetje extra.