Diensten van Zorg door Suzanne

Ik bied diverse diensten aan omtrent het bieden van hulpverlening in de zorg. Bekijk onderstaand wat de dienst inhoudt.

Verzorging & verpleging

Het ondersteunen tijdens het wassen/douchen en persoonlijke verzorging, helpen met de steunkousen, ondersteuning met eten en drinken, toiletgang,  medicatie, maar ook stoma zorg, wondzorg, injecteren en pijnbestrijding kunnen hier onder vallen. Dit alles in overleg met u, zodat we uw zelfredzaamheid stimuleren en ik de zorg overneem daar waar nodig is.

Daarnaast ben ik er voor u om u emotioneel te ondersteunen tijdens deze fase van uw leven.

Begeleiding & ondersteuning

Het aansturen en begeleiden van de dagelijkse activiteiten. Een oor of een schouder, een kopje thee tijdens een spelletje, of een wandelingetje in het dorp waar we meteen een boodschapje kunnen doen. Structuur bieden in het dagelijks leven om u zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen.

Palliatieve / terminale zorg

Palliatieve zorg, is zorg die geboden wordt wanneer er geen genezing meer mogelijk is.

Als u, of een van uw naasten te horen heeft gekregen dat genezing niet meer mogelijk is, gaat er waarschijnlijk van alles door uw hoofd. Zorg door Suzanne kan u tijdens dit proces ondersteunen, zodat u zich kan richten op wat écht belangrijk voor u of uw naaste is. Daarmee kan kwaliteit van leven toegevoegd worden, wanneer dit leven op zijn einde loopt. In de jaren die ik in de palliatieve zorg werk, heb ik veel ervaring mogen opdoen binnen de palliatieve en terminale zorg.

Uw wensen staan bij mij centraal en ik zal me vol overgave storten om deze wensen vorm te geven. Het begeleiden tijdens deze fase en het waardig sterven is waar het bij mij om draait.

Aangesloten bij coöperatie en bemiddelingsbureaus

Daardoor kan –indien nodig-  in samenwerking met collega’s 12- en 24-uurs zorg aangeboden worden.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Naast dat ik mij bekwaam houd en verder blijf ontwikkelen door scholingen te volgen, voldoet Zorg door Suzanne ook  aan verschillende kwaliteitseisen en staat ingeschreven bij de volgende organisaties: